Е-кономика

Запорожанов: Безплатното събитие InvestPro ще преведе на разбираем език сложния свят на финансите | Е-кономика, 10.01.2023

От Димитър Вучев Димитър Вучев Водещ
Global_And
Красимир Чешмеджиев Красимир Чешмеджиев Водещ

„Наша мисия е да дадем образование на повече българи в областта на финансовата грамотност. По данни на Европейската комисия, България и Румъния са на последните места по този показател на континента. Смятаме, че тези резултати влияят негативно на развитието на нашето общество.“ – това заяви основателят на InvestPro Мирослав Запорожанов.

Събитието Investpro ще бъде напълно безплатно и ще се проведе онлайн на 14-15 януари. Записалите се ще могат да почерпят от опита, както на български експерти, така и на международни такива.

Ще преведем на един прост език сложния свят на финансите. Има повече от 18 лектори, шестима са от чужбина. Ще участват някои от най-известните британски икономисти, хора, които са управлявали над 20 милиарда в големи инвестиционни банки, както и геополитически експерти, които познават нещата отвътре.

Според госта, тази година събитието ще бъде по-различно от предишните издания, тъй като покрай войната в Украйна много хора са започнали да се интересуват от геополитика.

Според госта, тази година събитието ще бъде по-различно от предишните издания, тъй като покрай войната в Украйна много хора са започнали да се интересуват от геополитика.

„Инфлацията и войната са доста свързани. Някои хора изпитват трудности и се питат как да оперират със своите финанси, други искат да спечелят от ситуацията. Както знаем, всяка криза предоставя и възможности“, отбеляза основателят на InvestPro.

Каква е прогнозата на Мирослав Запорожанов за инфлацията, наивно ли е да очакваме отслабване на потребителските цени и ще коментират ли чуждестранни експерти потенциалното влизане на България в еврозоната? Вижте отговорите във видеото.

Повече информация за най-голямата безплатна конференция за инвестиции и лични финанси може да добиете тук: https://investpro.bg/