Общество

Euronews Bulgaria организира Конференция „Ученик на бъдещето“

От Euronews България Euronews България

EURONEWS е сред водещите медийни групи в Европа, като вече излъчва на български език с програма и у нас. Брандът е сред най-авторитетните и водещи международни канали за новини. Разпространява се в повече от 430 милиона домакинства в 166 страни. Гледа се ежедневно от 4,2 милиона европейци. През 2022 г. към групата на медията се присъедини и Euronews Bulgaria - български информационен канал, който успешно се утвърждава на пазара и набира все по-голяма популярност сред широката аудитория.  

Предвид политематичната и бизнеснасоченост на медията, EURONEWS BULGARIA организира Конференция „Ученик на бъдещето“, която ще се проведе в навечерието на Деня на будителите и с участието на министъра на образованието и науката проф. Сашо Пенов. Събитието ще се състои на 31 октомври 2022 г. в конферентната зала на хотел “InterContinental Sofia” от 9:30 ч., като има за цел да събере на едно място всички заинтересовани страни, които да обсъдят заедно актуалните въпроси, решения и тенденции в развитието на образованието в България.  

На конференцията ще бъдат поканени да присъстват, както експерти от Министерството на образованието и науката, така и представителите на училища, университети и бизнеса, за да бъдат разисквани най-актуалните теми и проблеми в образованието. От страна на бизнеса ще бъдат представени проектите им в сектора и работата им с преподаватели, ученици и студенти. Очакваме да участват над 100 представители на компании, училища, университети, инвеститори и други.

 

Повече информация може да откриете тук:

Конференция „Ученик на бъдещето“ - Euronews Bulgaria