Спорт

„В темпото на Кари“: За спорта от кухнята

От Карин Околие Карин Околие Водещ

Предаването „В темпото на Кари“ е предизвикателство, защото за мен спортният свят е вселена и трябва да се разглежда от всичките му страни – от професионалната, от любителската и всичко това, което той съдържа. А там има много за дълбаене – за психология, за хранене, за възстановяване... Това искам да покажа на зрителя, че спортът не е само резултати.

Това каза в студиото на Euronews Bulgaria професионалният атлет Карин Околие, която е автор и водещ на новото предаване „В темпото на Кари“.

В началото ще започнем с обзор на спортните събития от последната седмица с Камен Алипиев, след това ще ни гостува Магдалена Малеева, с която ще обсъдим US Open в детайли, ще има малко вкусни рецепти и предизвикателства на скали.

Кари сподели, че в телевизията среща определени затруднения, особено с времето, защото тя има свой подкаст, при който времето тече по различен начин. Там можеш да се отпуснеш и да изслушаш госта си по всички въпроси, докато тук имаш една слушалка, която ти казва „хайде, хайде към следващото“. Много се вълнувам и притеснявам, но съм сигурна, че събеседниците ми днес са прекрасни хора, големи професионалисти и ще бъде лесно.

Вижте предаването във видеото.