Култура

Панайот Панайотов: Направихме песен с „Мижав интерес“ с DJ Диан Соло и Криско

От Милица Бонева Милица Бонева Продуцент

Мижав интерес“ се превърна в култова фраза с непрекъснатите повтаряния. Стана и щампа за фланелки и даже се роди песен. Тя е направена от DJ Диан Соло и Криско. Аз съм третият участник, но моето участие е най-малко.

Това разказа в студиото на Euronews Bulgaria певецът Панайот Панайотов.

Той каза, че не е очаквал конфликтът му с Кичка Бодурова да предизвика такъв интерес. „Въпреки, че ние имаме едни планове за себе си, Всевишния имам съвсем други планове за нас“, допълни той по този повод. За 47 години на сцената такъв интерес никога не е имало към неговите песни. Един малък скандал е предизвикал тази полемика. „Може да не ви се вярва, но ние никога не сме се карали. Просто изяснявахме едни отношения между нас, такива каквито стават да кажем всеки месец по едно в шоубизнеса“.

 

Ако се намери продуцент, който ни предложи съвместно участие с Кичка Бодурова, аз ви гарантирам, че никой от нас няма да откаже.

Панайотов каза и че ще има клип на песента „Мижав интерес“. По повод на разнопосочните реакции от публиката, той изтъкна, че е бил поканен в този експеримент и „щом като има танц и купон, аз съм там“.

Вижте цялото интервю във видеото.