Добро Утро, Европа

“Give me your love": Новата песен на Поли Генова

От Димитър Петров Димитър Петров Редактор

Певицата Поли Генова с разказ за новата си песен “Give me your love". Ето какво сподели тя за зрителите на Euronews Bulgaria. 

 

За песента: 

Да, това е любимият ми синг-поп, с препратки към края на 80-те и началото на 90-те години. Едно време, в което аз съм имала удоволствието да израсна и тази музика да бъде част от най-хубавите моменти от детството ми. Разбира се, има влияние върху това, което правя в момента. Много съм щастлива, че има връщане към тези готини мелодични стилове, които имат много енергия. 

Видеото е правено в Сърбия - в красив, нощен Белград. По него работи сръбски екип. Интересно се получи, много бляскаво - каквото искахме да го видим, да покажем красотата на града през нощта. Мисля, че стана много, много сполучливо. 

Феновете го харесват много, в началото, когато обявихме името на песента “Give me your love", всички си мислеха, че е някакво продължение на “Дай ми любовта” - както те го наричат, но се оказа, че е нещо съвсем различно.  

Имах удоволствието да се срещна с публиката в Созопол, в един много готин клуб, и с музикантите се смяхме, че повечето ми песни винаги включват любов в текста.  

 

Защо Поли Генова пя на прайда в Люксембург? 

Имаме какво да учим в тази посока и наистина много ми се иска да бъдем все по-толерантни един към друг, с хубаво отношение. Защото когато доброто отношение идва от теб, то се връща.  

 

За щастието да си майка: 

При мен обикновено нещата се случват бързо. Никак не ми е лесно, тук е момента да благодаря на най-близките ми хора, без които това не би било възможно - моят партньор Джоузеф, моето семейство, приятелите ми, екипа ми, въобще всички, които се грижат за това да имам възможност да продължавам кариерата си, защото да бъдеш майка и да бъдеш родител е много отговорно, но и то си е буквално професия. И заема цялото ти свободно време.  

 

Какво да очакваме в бъдеще? 

Ние вече работим върху следващите проекти, надяваме се до края на годината да има възможност да ги облечем в нещо по-цялостно. Със сигурност ще потанцуваме още малко. Иска ми се да си направя един много хубав подарък, който отдавна съм го планувала и съм го замислила - заедно с екипа ми планираме да направим нещо, което е свързано с хубавите празници, които все повече се приближават към нас. 

 

Цялото интервю вижте във видеото.