Политика

Отцепник от ИТН отговаря на Слави: Изглежда обичаш да се чувстваш предаден

От Euronews България Euronews България
Radostin Vasilev Радостин Василев. Снимка: БГНЕС

Наглост е човекът, който в симбиоза с ДПС и ГЕРБ предаде на мечтите за промяна на близо 700 000 българи, да говори за предателство, номадство и службогонство.

Така напусналият "Има такъв народ" Радостин Василев отговори на Слави Трифонов, който ден по-рано видя доказателства за "пазаруване на депутати" в евентуалното включване на бившите му съпартийци в изборните листи на "Продължаваме промяната". Тогава Трифонов посочи поименно Радостин Василев като пример за политическо номадство.

 

Приемам този пост на Слави като израз на неговата абсолютна политическа, морална и физическа безпомощност

Като пореден отчаян опит за реабилитиране на тотално агонизиращия и дискредитиран бизнес проект ИТН с бълнувания за предателство. Да не забравяме, че Слави Трифонов се чувстваше предаден и през лятото на 2021 година, когато Демократична България и "Изправи се" отказаха да подкрепят неговия опит за авторитарно налагане на кабинет с 65 депутати в парламента. Явно Слави обича да се чувства предаден и му е комфортно в тази позиция, пише Радостин Василев в своя фейсбук профил.

Той добавя, че не се е отклонил от идеите на ИТН и ще продължава да ги отстоява чрез новото си гражданско движение, "с което ще подкрепи "Продължаваме промяната".