Спорт

Николай Михайлов се извини привържениците за грешките срещу Хамрун

От Euronews България Euronews България
Nikolay Mihaylov Николай Михайлов. Снимка: БГНЕС

Капитанът на Левски Николай Михайлов се извини на привържениците за грешките си в мача с Хамрун. Според него и при двата гола на малтийците отборът е сбъркал колективно.

"Истината е, че когато получиш гол, без значение дали са един, два или повече, без значение мачът с каква важност и тежест е, за мен винаги си можел да се справиш по-добре. И при двата гола имаше колективни грешки. И при двата гола малшансът беше огромен, но когато съдбата е срещу теб, нищо не можеш да промениш", каза Михайлов, цитиран от Дспорт.

"Видяхте, че в продълженията имахме шанс да отбележим гол, но не успяхме. При дузпите имахме своите проблеми. Малшансът при петата дузпа, която успях да спася, съдията ме върна, за да се пребие... Всичко, каквото можеше да се обърка в тази четвъртък вечер, се обърка."

Той посочи, че Левски е постигнал много добри резултати в последните месеци и се надява отпадането да не отнеме от положителната енергия около клуба.

"Болката е огромна, но един мач не може да заличи всичко добро, което Левски като клуб направи през последните месеци."

Михайлов е силно критикуван, като част от запалянковците призовават на вратата да застане младият Пламен Андреев. Треньорът Станимир Стоилов каза, че решението за състава е негово и той носи отговорността. По думите му не трябва да се забравя, че Михайлов е пазил добре при отстраняването на ПАОК.

Още спортни новини вижте във видеото: