Култура

Лиъм Пейн, бивш член на One Direction, почина на 31 години

От Тодор Драганов Тодор Драганов Международен редактор
Britain Brit Awards 2019 Arrivals Liam Payne AP Снимка: AP, архив

Бившата звезда на One Direction Лиъм Пейн е починал на 31 години в Аржентина, след като е паднал от третия етаж на хотел в Буенос Айрес. Това съобщиха от местната полиция.

Те допълват, че са открили тялото на Пейн, след като екип на спешна помощ се е отзовал на сигнал в престижния квартал Палермо. Според властите, служителите на мястото на инцидента първоначално са пристигнали, заради сигнал „за агресивен мъж, който може да е бил под въздействието на наркотици и алкохол“. Започнало е полицейско разследване.

Директорът на службата за спешна медицинска помощ Алберто Крешенти заяви пред местните медии, че Пейн е получил „сериозни наранявания“ и че ще бъде извършена аутопсия.

APTOPIX Argentina Liam Payne AP Снимка: AP

Междувременно, милиони почитатели изразиха скръбта си в социалните мрежи, а хиляди фенове се събраха пред хотела, където е починал. 

Мисля, че всички сме в шок, все още не можем да повярваме. Идваме тук, за да го почетем и в крайна сметка се опитваме да приемем фактите. Шокиращо е, че преди няколко дни го видяхме в някои видеоклипове. Почувствахме го малко по-близо, а сега тази среща няма да може да се случи.

Стефани Чиран, фенка на Лиъм Пейн и One Direction: