Култура

"Viva Las Vegas": Цецо Елвиса представя златни хитове на бляскаво шоу в София

От Диана Радева Диана Радева Водещ

Цецо Елвиса и бенд представят златните световни и български хитове на бляскаво шоу в София. Всичко за спектакъла разказва в ефира на "Добро утро, Европа" Цветелин Атанасов - Българският Елвис.

"В основата си програмата е ясна. Ние с групата сме репетирали конкретни неща. Импровизацията си е импровизацията, но е хубаво да има уточнен репертоар. Но в социалните мрежи призовах съвсем искрено хората, ако имат някакви интересни спомени с дадена музика или песен, или артист от това време, просто да ми подскажат какво ако дойдат на концерта ми, искат да чуят. С моите музиканти да обмислим с какво още може да ги зарадваме. Разбира се, действаме със златни хитове, които са доказани във времето. В основата си неща, които няма кой да не е чул и да не знае в същото време, но няма къде другаде ги чуе, освен от мен в момента. И затова събираме мнения, за да може да направим, че всички да са щастливи, когато дойдат на 8 ноември", сподели Българският Елвис.

"Това е шоуто "Viva Las Vegas", което стартирахме май месец. По идея на моята съпруга Мария Ланекова, която е продуцент, ПР и всичко, което може да има един артист като екип. И двамата го сътворихме, защото в България хората, винаги като решиш да правиш по-смела стъпка, правят всичко възможно, за да ти кажат, че няма как да стане. И накрая се решихме да действаме здраво и да следваме мечтите си. Това се роди май месец, за първи път го направихме. Брандирахме го като наша идея "Viva Las Vegas" на името на едно от парчетата, които изпълняваме на Елвис", разказа той.

 

Целия разговор вижте във видеото.