България

МВР ще вложи всички усилия за разкриване на купения вот

От Георги Колев Георги Колев Редактор

Изборният процес трябва да протече спокойно и сигурно. Ще използваме целия натрупан опит от предходните два служебни кабинета, като този път ще изисквам да вложим всички усилия в разкриването на лицата, които стоят зад порочните практики.

Това заяви служебният вицепремиер и министър на вътрешните работи Иван Демерджиев по време на Националното съвещание на МВР, предаде БГНЕС.

Купеният, корпоративният вот и всички лица, които изкривяват вота, да бъдат изправени пред закона. Цялата общественост в момента е вперила поглед в МВР и този приоритет трябва да го изпълним най-добре, заяви още Демерджиев.

На съвещанието присъства и служебният премиер Гълъб Донев, който направи кратко обръщение към полицаите.

Правителството ще направи всичко необходимо, за да бъде постигнато единодействие на национално и местно ниво в съпротивата срещу купения и контролиран вот, обеща Гълъб Донев. Той взе отношение и към тежките катастрофи в страната.

 

Убеден съм, че на войната на пътя може да се сложи край. Финалът зависи от всеки един от нас, заедно сме в това безумие. Настоявам да бъдем нетърпими към всеки, който с поведението си застрашава човешки живот. Може да разчитате на пълната подкрепа на правителството.

Служебният премиер Гълъб Донев

Премиерът изрази уважението си и благодарността към всеки един служител от МВР, за когото опазването на живота и сигурността на българските граждани е въпрос на дълг и чест.