Цвят

Comic Con: Стотици фенове на комикси и филми посетиха фестивала в Аржентина

От Тодор Драганов Тодор Драганов Международен редактор

За феновете на Comic Con това е едно от най-великите шоута на Земята и си заслужава да се редите на опашки с часове, за да влезете. Едно от тазгодишните издания се провежда в Аржентина. Освен няколкото любопитни посетители, тук има герои от почти всички комиксови жанрове. Сред най-забележителните бяха „Междузвездни войни“, „Игра на тронове“ и „Злодеида“. Фернандо Монсерат в ежедневието си е работник в сферата на логистиката, но днес се е превъплътил в образа на актьора Педро Паскал от сериала Мандалорианеца.

Благословия е да приличам малко на Педро Паскал. Аз също съм чилиец като него. Любовта на хората, която получих тук, е прекрасна.

Фернандо Монсерат, фен на актьора Педро Паскал

Актьорът Енцо Вогринчич, който стана известен във филма „Обществото на снега“, беше възторжено посрещнат на събитието. Той се срещна с най-добре облечените хора, като се снима с тях и дори последва някои в инстаграм. Сред тях бе и Диего Максимилиано Лопес, който е собственик на железарски магазин фен на „Междузвездни войни“. Той казва, че конвенцията е за забавление.

Наслаждаваш се на това, което правиш. Имаш си работа, но намираш време да се наслаждаваш и на това. Забавлявай се, наслаждавай се, а също така прави и снимки. Тук се срещаш с много хора, което е най-важното.

Диего Максимилиано Лопес, собственик на железарски магазин и фен на „Междузвездни войни“

Събитието предлага редица специални презентации, занимания и състезания. То ще продължи още няколко дни, като в края хората с най-добрите костюми ще получат специални награди.