Политика

Мирослава Петрова, ПП-ДБ: В медиите няма свобода, а говорещи глави, които пропагандират тези срещу определен интерес

От Ани Балджиян Ани Балджиян Водещ

Идеята Димитър Главчев да стане и външен министър е доста екзотична, която в момента съществува в три прекрасни екзотични държави като Сомалия и Катар. Това каза в ефира на „Добро утро, Европа“ депутатът Мирослава Петрова от ПП-ДБ.

По думите ѝ именно поради тази причина от ПП-ДБ са били изненадани по време на преговорния процес преди ротацията на идеята Мария Габриел да съвместява поста на премиер и министър на външните работи.

Във всяка сложна ситуация това, което помага, е истината. Тя ще ни помогне и сега, интервюто на Сашо Диков с Кирил Петков е забележително с данните и фактите, които г-н Петков представи пред обществеността. В него има редица истини, които се отнасят до дълбоката държава и перманентната власт.

Според Мирослава Петрова Кирил Петков е осветлил поредица истини. Най-скандалното през моята перспектива е въпросът със завладяните медии. Трябват ни свободни медии, но се оказа, че в медиите не само няма свобода, а има едни говорещи глави, които обикалят всички телевизии, които пропагандират определена теза срещу определени интереси, коментира още Петрова.

Целия разговор вижте във видеото.