Политика

Кристиан Вигенин: Не виждам какво по-различно може да предложи нова формация

От Николай Лефеджиев Николай Лефеджиев Водещ

Алтернатива на това управление хората могат да открият в БСП. Това коментира в студиото на „Добро утро, Европа“ заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин. Той призова левите хора да се консолидират около единствената лява формация, която е доказала своята стабилност във времето.

„Алтернатива на това управление има, може би все още не е припозната – за това трябва да работим. Тази алтернатива е БСП и смятам, че ние го доказваме всеки ден – и с работата си в парламента, и с позициите, които заемаме публично“, убеден е Вигенин.

Не виждам какво по-различно и ново може да предложи някаква нова формация – така коментира той регистрацията в патентното ведомство на търговската марка „Политическа партия 3 март“.

„Новите формации, които досега се появяваха, обикновено бяха свързани и с нови лица, които излизат на политическия терен. Към момента се въртят едни стари лица, които са минали през различни партии, или са минали през управлението. Конкретно г-жа Весела Лечева дълго време беше член на БСП, наскоро напусна – сега разбираме защо“, поясни зам.-председателят на парламента.

 

Цялото интервю вижте във видеото.