Политика

ДПС внесоха документи за регистрация в ЦИК за местните избори

От Euronews България Euronews България
DPS BGNES Снимка: БГНЕС.

ДПС внесоха необходимите документи в Централната избирателна комисия за регистрация за предстоящите местни избори. 

„Местните избори са много важни за хората, защото местната власт е най-близо до тях. Общинските съвети, кметовете на общини, кметовете на кметства са най-близо до хората и от тях зависи в каква среда живеем и каква среда за в бъдеще градим. Много е важно кои и какви кандидати ще имаме, а от ДПС заявяваме, че познаваме проблемите на хората и знаем как да ги решаваме“, заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ.

Някои хора предвиждат кампании и комуникация във виртуалните полета, което не е лошо. Технологиите и развитието на технологиите трябва да ги ползваме, но да не оставаме единствено и само във виртуалното поле, защото проблемите на хората са реални, подчерта Карадайъ.

Според него има партии, за които проблемите на избирателите остават само във виртуалното пространство. Целта на движението обаче е да не губи живия контакт с хората и решаване на реалните им проблеми.

 

Той изрази надежда изборите през октомври да не се превърнат в арена на битки, противопоставяния и разединение, а напротив – да се търси форма на обединение. И конкуренцията да бъде в решаването на проблемите на хората, призова Мустафа Карадайъ.

 

Време е за ново начало. Време е за обединение, а не за разделение и противопоставяне както някои партии се опитват да правят. От днес започваме номинациите на кандидатите, съвсем скоро ще бъдат ясни всичките ни кандидати”, добави Карадайъ.