Икономика

Swift People Conference ’2023: Как да открием, развием и запазим ценните хора за нашия бизнес

От Euronews България Euronews България
Conference

В условията на повсеместна кадрова криза и постоянни социални, икономически и политически промени предизвикателства пред бизнеса стават все по-големи. А голяма част от тези предизвикателства трябва да бъдат посрещнати от специалистите по HR. Тяхна е задачата да подберат ценните хора за бизнеса. Да дадат идеи как да се развият. И да ги запазят.

Едно събитие си поставя амбициозната задача да ги подпомогне в този нелек процес, а по този начин да помогне и за развитието на българския бизнес.

Swift People Conference 2023 е събитие за хората, които не се страхуват от променящата се обстановка и желаят да издигат и развиват себе си, независимо от трудностите в постоянно и често неочаквано променящата се среда.

„През последната година неочакваната промяна бе една нестихваща сила, която променяше и създаваше нови HR проекти и практики, трансформираше организации и променяше стратегии, които вече нямаха стойност в новата среда. И докато повечето от нас свикнаха с промяната, сега сме подготвили всички инструменти, с които да се научим да я управляваме и планираме“, пишат организаторите на събитието.

Лектори в него ще бъдат едни от най-добрите професионалисти в управлението и развитието на човешки ресурси. Те ще споделят добри практики и ценни съвети, които са помагали на самите тях да овладяват динамичните промени и да превръщат в добри уроци и възможности кризите в техните организации.

 

Част от тях са:

Журналистът и водещ Ани Цолова, която ще разкрие тайните на публичното говорене и въздействието върху публиката.

Мария Стоева, директор “Продажби и бизнес развитие” в Manpower. Тя ще разкаже как да изградим и поддържаме устойчива култура на висока производителност.

Даниел Василев - икономист и експерт в икономическите кризи, който ще запознае аудиторията с ефектите от кризите и какво да очакваме на пазара на труда в идните месец

„Вярваме, че развитието на професията HR се случва с взаимни усилия, а издигането на ролята на специалиста в съзнанието на служителите, се случва с обмен на знания и овладяването на най-добрите практики в сферата на човешките ресурси“, добавят организаторите на събитието. И канят в Swift People Conference 2023 да се включат всички, които искат да научат повече за:

- Последните HR тенденции, най-добри практики и методи за развитие на организацията и хората в нея

- Управление на кризисни ситуации

- Ролята на HR в изграждането на фирмената и организационна структура

- Подкрепящият мениджмънт, който гради екипи, ангажирани с целите на компанията

- Изкуствения интелект и социалните мрежи – ключов елемент за изграждане на работодателска марка, привличане и задържане на таланти

Какво да очакват участниците:

- Обогатяване на знанията за най-актуалнитe HR тенденции

- Среща с най-добрите експерти в сферата на човешките ресурси

- Поледно ноухау за успешни практики, модели и стратегии с директно приложение в практиките си

- Нетуъркинг с HR професионалисти от различни сфери на бизнеса

 

Участниците ще могат да се включат в:

- Презентациите на лекторите

- Дискусионните панели

- HR генератори за идеи

- Нетуъркинг с лекторите и HR професионалисти

 

Събитието е подходящо за:

- HR професионалисти във всички направления, които искат да разширят познанията си и да развиват своите умения

- Маркетинг мениджъри и специалисти, работещи за изграждането на работодателска марка

- Предприемачи и собственици на бизнеси, които искат да достигнат до талантите и да ги задържат в екипите си

Swift People Conference 2023 ще се проведе на 27 септември 2023 г. от 9:30 ч в зала „Витоша“ на Интер Експо Център – София.

Euronews Bulgaria е медиен партньор на събитието.

Повече информация за билетите можете да откриете от тук.