Спорт

Кръстаич остава начело на националния ни отбор

От Венислав Григоров Венислав Григоров Стажант
Mladen Krystaich BGNES Снимка: БГНЕС, архив.

От БФС опровергаха слуховете, че сърбинът ще напусне поста си и ще поеме Босна и Херцеговина

Младен Кръстаич няма намерение да напуска българския национален отбор по футбол, за да поеме селекцията на Босна и Херцеговина, обявиха от БФС. Вчера се появи информация, че сърбинът е получил покана да замени треньора Фарук Хаджибегич, който според медиите в страната е бил уволнен. Хаджибегич наследи на поста българина Ивайло Петев, който впоследствие пое Лудогорец. Първоизточник на новината за треньорската смяна е сръбският "Моцарт Спорт"

"Няма нищо вярно в написаното. Поне ние не сме информирани за подобна развръзка. При това новината идва от жълто издание. Младен Кръстаич продължава да води националния отбор на България", коментираха от пресслужбата на футболната ни централа.

Бившият сръбски селекционер пое "лъвовете" преди година, а договорът му с БФС изтича след 12 месеца. Дотук в европейските квалификации България има две равенства и две загуби. Следващият мач за "трикольорите" от пресявките за Евро 2024 е на 10 септември, когато родните национали гостуват на Черна гора в Подгорица.



Още спортни новини вижте във видеото: