В темпото на Кари

„В темпото на Кари“, 15.04.2023 с Ралица Караджова, Инес Павлова, Симона Дянкова, Георги Помашки

От Карин Околие Карин Околие Водещ

В предаването:

Спортен обзор

Предаването стартира с обзор на най-важното във футбола и волейбола от изминалата седмица. Разговаряме с журналистката Инес Павлова и коментаторката на футболни мачове Ралица Караджова.


Шампионите

Нежност, сила, упоритост - това са само част от качествата, които са ти нужни, за да станеш олимпийски шампион в художествената гимнастика, но пък тези качества ти отварят много широко вратите в живота извън спорта.

Разговаряме със Симона Дянкова - едно от златните момичета на родната художествена гимнастика. Тя беше част от ансамбъла, който спечели олимпийската титла в Токио. Дянкова има още куп постижения в професионалната си кариера.

 

Георги Помашки е едно от големите имена в леката атлетика. Опитният треньор влезе “В темпото на Кари”, включвайки се от Gloria Sports Arena , където е на лагер с възпитаниците си, сред които и олимпийският и европейски шампион на дълъг скок Милтиадис Тентоглу.

Георги Помашки разказва за работата си с елитни състезателите, която продължава над 30 години в Гърция, както и за важните елементи от психологическата подготовка на един състезател.

Вижте целия епизод във видеото.