Политика

Митева и Каримански започнаха кампанията на „Заедно“

От Euronews България Euronews България

Ива Митева и Любомир Каримански стартираха кампанията в София за предсрочните парламентарни избори. Те обявиха, че приоритетите на новата коалиция ще бъдат насочени към решаването на проблемите на хората.

„Докато партиите се карат, хората обедняват всеки ден все повече и повече. За това ще се коалираме с всички , които кажат, че ще изпълняват нашата програма“, каза Митева.

Любомир Каримански, водач в 25-ти МИР и във Велико Търново, заяви, че коалицията  вече е готова с мерки срещу спекулата. „Тогава когато инвестираме в малкия среден бизнес, когато инвестираме във финансовата инфраструктура, да работи лесно без пречки, без да имаме някакви затруднения към предприемачите, тогава може да очакваме истинския растеж и на минималната работна заплата, както и на жизнения стандарт на българите“, каза той.

Партийните водачи заявиха, че с действията си ще покажат, че имат уменията и подготовката да се справят с предизвикателствата. По време на цялата кампания “Заедно” ще заложи на срещи по места с гласоподавателите. Своеобразни изнесени приемни ще има във всички големи градове на страната. 
„Бих искал всички ние тук, заедно наистина да решаваме проблемите на хората. С действията си да покажем, че имаме подготовката, знанията, уменията и, че можем заедно да решим всичко онова, което седи пред нас като предизвикателство и които възможности да реализираме, както в икономиката, така в образованието, така и в съдебната реформа, за една по-добра България. Благодаря ви“, каза още Каримански.