Спорт

Неделев се събуди, добре е

От Георги Колев Георги Колев Редактор
Неозаглавен Дизайн (2) Кадри от катастрофата в тунела на път за Тбилиси. Снимка: Фейсбук

Тодор Неделев е бил събуден от упойката след операцията на главата, разкриха от щаба на националния тим. Футболистът претърпя интервенция в Тбилиси, след като автобусите на националите се сблъскаха по пътя между летището и хотела. Лекарите са събудили футболиста, като състоянието му остава стабилно. Той е контактен. Новината потвърдиха и от клубния тим на национала "Ботев" Пловдив. 

"Страхотни новини долетяха от столицата на Грузия. Преди минути капитанът на "Ботев" Пловдив Тодор Неделев се е събудил от упойка, поставена заради направената операция. Тошко е контактен и е в стабилно състояние. Всички сме с теб, Капитане!", казват "жълто-черните". 
Неделев пострада най-тежко при катастрофата. Той беше приет по спешност в местна болница, като ще остане там под наблюдение поне седмица. Останалите играчи са се отървали само с уплаха от случката.
Българският национален отбор по футбол трябва да се изправи срещу Грузия в четвъртия си мач от Лигата на нациите на в неделя от 19:00 часа. До момента срещата не е отменена от УЕФА.