Спорт

Петър Ганев: Дадохме началото на пълното оздравяване на Левски

От Euronews България Euronews България
Petar Ganev Levski На снимката: Николай Михайлов, Станимир Стоилов, Петър Ганев, Даниел Боримиров, Лъчезар Петров и Ивайло Ивков на годишнината от рождението на Георги Аспарухов. БГНЕС/БЛАГОЙ КИРИЛОВ

Дадохме началото на процес, който цели пълното оздравяване на Левски. Това сподели членът на Надзорния съвет на Левски Петър Ганев в профила си във Фейсбук след вчерашната среща на ръководството, феновете и спонсора на „сините“ относно финансовото състояние и бъдеще на клуба.

След края на срещата присъствалите на нея Наско Сираков, Ивайло Ивков, Станимир Стоилов, представител на спонсора на Левски и фенове на отбора отказаха да говорят пред медиите.

Ето какво написа Ганев в профила си във Фейсбук:

„Днес се проведе дълга, откровенна и отдавна чакана среща за бъдещето на Левски.

Клуб, привърженици и спонсор поставиха всички проблеми на масата, потърсиха възможни решения и дадоха началото на процес, който цели пълното оздравяване на любимия клуб.

Вярвам, че всички замесени страни оценяват отговорността Левски да продължи развитието си в правилната посока. Затова и няма “лавина” от коментари и изказвания непосредствено след срещата. Предстои много работа“

Още спортни новини вижте във видеото: