Спорт

"Левски е вечен": Привържениците събраха над 4 млн. лева

От Георги Колев Георги Колев Редактор

Привържениците на Левски преминаха границата от 4 милиона лева, събрани по време на кампанията "Левски е вечен", съобщават от клуба. "Сините" фенове също така са закупили повече абонаментни карти от миналата година - до момента 3692, като само това перо носи в клубната каса почти 1 милион лева.

"Дами и господа, представяме на Вашето внимание Нейно Величество "Синята публика", която за 5 месеца допринесе с над 4 000 000 лева за възраждането на любимия Клуб! Рекордите за нас са чест! 
4 090 135,17 лв. за 152 дни от началото на кампанията "Левски е вечен". Това са над 815 000 лв. на месец в клубната каса или близо 27 000 лв. на ден! Недостижими, без аналог и недосегаеми в любовта ни към светинята Левски!

Закупените абонаментни карти вече са повече от продадените през миналия сезон – 3692, а техните притежатели ще имат предимство при покупката на билет за мача с ПАОК на стадион "Георги Аспарухов". Призоваваме всички привърженици да закупят или подновят своята абонаментна карта, която не само гарантира тяхното присъствие на всички домакински мачове през сезона, но и служи като един от най-представителните показатели за пряката ангажираност на феновете.
Пише се Левски, чете се Любов!", пишат от клуба.