Свят

Том Круз представи седмата част на "Мисията невъзможна" в Сеул

От Теодор Тодоров Теодор Тодоров Международен редактор

Хиляди корейци напълниха Лоте Уърлд Тауър в Сеул, за да приветстват звездата Том Круз. Той представи новия си филм „Мисията невъзможна – пълна разплата, част първа“. С него бяха режисьорът Кристофър Маккуори и някои от актьорите.

Круз разказа как е направил една от най-опасните каскади в киното – скок с мотор над пропаст.

Режисьорът Маккуори заяви, че никога не се е притеснявал за безопасността на Том Круз, защото всичко е било организирано перфектно.

От дете карам мотоциклети, скачам с тях, но никога не бях скачал от рампа и от скала в Норвегия. С Маккуори намерихме прекрасно място за сцената. Всички елементи се събраха в едно и аз си казах, че трябва да го направя... При такъв скок много неща могат да се объркат. Разполагам само с няколко секунди, преди да отворя парашута. Можете да изгледате и по-дългата версия на каскадата в интернет, когато пробвам този номер, и се спускам надолу, където действат турбулентни сили.

Том Круз – актьор и продуцент

„Мисията невъзможна – пълна разплата, част първа“ е седми филм от шпионския франчайз.

Агент Итън Хънт и неговият екип от агенцията за невъзможни мисии са натоварени да проследят мощно ново оръжие, задвижвано от изкуствен интелект. Екшънът включва скок с мотор от скала, мятане от локомотив на взривен мост, автомобилни гонки по тесните улици на Рим.

На голямата звезда Круз партнират Саймън Пег, Винг Реймс, Ванеса Кърби, Хейли Атуел. В Южна Корея филмът излиза по кината на 12 юли. В България премиерата е на 14 юли.